Moudré rozhodování
Ušetřete za volání

Zjistěte, jakou můžete získat slevu na Váš mobilní tarif!

+420

Mám zájem o sjednání tarifu s garancí 100% bezvadné služby a poradenství.

Na tomto telefonním čísle mne kontaktujte pro konzultaci tarifu se specialistou.

BlackBerry uspělo s Androidem

10.11.2016

Vynikající pracovní nástroje jsou nyní přístupnější než kdykoliv předtím.

BlackBerry uspělo s Androidem

Kanadská společnost BlackBerry, která se ve světě smartphonů proslavila vysoce kvalitními pracovními přístroji s hardwarovou klávesnicí a zabezpečením na nejvyšší úrovni, se již dále nebude věnovat vývoji svých vlastních přístrojů s vlastním operačním systémem. Po dlouhodobé odmlce, kdy osud společnosti vysel na vlásku, se její oblast zájmu přesunula především k tomu, v čem excelovala nejvíce – v neprolomitelném zabezpečení chytrých telefonů.

Tento krok byl poměrně logický. Smartphony BlackBerry byli až do teď velmi specifické přístroje cílené na zákazníky pracující v kancelářích a k tomuto účelu také vyvíjelo své aplikace. S rozvojem smartphonů, kdy ostatní výrobci mnoho těchto funkcí od BlackBerry okoukali, již bylo zbytečné vydávat takto specifické telefony. Držení se původní strategie by se společnosti nevyplatilo, a proto jsou telefony s operačním systémem Android, které nyní produkuje, cílené na širokou veřejnost.

BlackBerry si nyní licencuje telefony ostatních značek, přičemž do nich zakomponuje svůj bezpečnostní software. Například velmi úspěšné BlackBerry DTEK50 je ve skutečnosti stejný model, jako Alcatel Idol 4, avšak úroveň šifrování z něj dělá mnohonásobně bezpečnější telefon – ve skutečnosti nejbezpečnější dostupný telefon s operačním systémem Android.

Recenze na „nové“ BlackBerry jsou velmi pozitivní a proto lze očekávat, že se tato značka znovu dostane do popředí zájmu mezi špičkovými smartphony. 

Další články


Dokázali jsme to! Jsme největším distributorem mobilních tarifů v ČR.

Akční nabídky

Vložte Vaše číslo zde a naši specialisté na neveřejné nabídky
Vás budou kontaktovat.

+420

Děkujeme! Naši specialisté Vás budou kontaktovat nejpozději následující pracovní den.

Napsali o nás
Partneři
Zákaznická podpora

800 880 898

Zákaznická podpora

PO - PÁ
9:00 - 17:30
Není něco v pořádku? 100% zákaznická garance