Moudré rozhodování
Ušetřete za volání

Zjistěte, jakou můžete získat slevu na Váš mobilní tarif!

+420

Mám zájem o sjednání tarifu s garancí 100% bezvadné služby a poradenství.

Na tomto telefonním čísle mne kontaktujte pro konzultaci tarifu se specialistou.

Jak na časté telefonování i bez neomezeného tarifu

25.9.2014

Nejeden uživatel by měl rád takovou nabídku volání, za kterou by platil co možná nejméně a přitom mohl mluvit opravdu dlouho. Jednoznačným řešením jsou neomezené tarify, ty ale svými cenami nemusí být dostupné pro každého. Jaké mají zákazníci další možnosti?

Jak na časté telefonování i bez neomezeného tarifu

Volat hodně za málo peněz je pochopitelně složité. Při pečlivějším zkoumání nabídek operátorů ale lze najít možnosti, jak toho dosáhnout. Typickým příkladem je nová předplacená karta od O2 s voláním na dlouho. Platí se jen první minuta hovoru, dále už zákazník telefonuje zdarma. Navíc je úplně jedno, do jaké je to sítě. Nutnou podmínkou je pouze dobití kreditu částkou 300 Kč za každý měsíc. A to je určitě výhodnější než i ten nejlevnější neomezený tarif, jen je potřeba využívat tuto nabídku opravdu jen na dlouhé hovory.

Další možností levného neomezeného volání jsou nabídky řady operátorů pro pevně danou skupinu zákazníků. Například virtuální operátor Centropol nabízí pro skupinu 1-5 členů možnost neomezeného volání mezi sebou. Například tříčlenná skupina zaplatí 299 Kč, což je při rozpočítání na osobu velmi výhodné. Neomezeně ale volají pochopitelně jen mezi sebou.

Jinou variantou je využít možnosti neomezeně volat, ale jen po krátké časové období. To nabízí například operátor T-Mobile. V jeho nabídce najdete možnost volat neomezeně po dobu jednoho dne za částku 30 Kč.

Jak je vidět, určité možnosti neomezeného volání jsou zákazníkům k dispozici i v případě, že si nechtějí pořizovat standardní neomezený tarif.

Další články


Dokázali jsme to! Jsme největším distributorem mobilních tarifů v ČR.

Akční nabídky

Vložte Vaše číslo zde a naši specialisté na neveřejné nabídky
Vás budou kontaktovat.

+420

Děkujeme! Naši specialisté Vás budou kontaktovat nejpozději následující pracovní den.

Napsali o nás
Partneři
Zákaznická podpora

800 880 898

Zákaznická podpora

PO - PÁ
9:00 - 17:30
Není něco v pořádku? 100% zákaznická garance