Moudré rozhodování
Ušetřete za volání

Zjistěte, jakou můžete získat slevu na Váš mobilní tarif!

+420

Mám zájem o sjednání tarifu s garancí 100% bezvadné služby a poradenství.

Na tomto telefonním čísle mne kontaktujte pro konzultaci tarifu se specialistou.

Jak poznat podvodné nabídky tarifů

14.6.2018

Dejte si pozor na šedé operátory. Mohou vás připravit o spoustu peněz!

Jak poznat podvodné nabídky tarifů

Podvodné nabídky výhodných tarifů jsou bohužel stále smutnou realitou. Šedí operátoři, kteří přeprodávají hromadně nakoupené SIM karty, zneužívají důvěřivosti těch, kteří hledají levnější alternativu  svého současného tarifu. Tito podvodníci pak mohou kdykoliv služby zablokovat, jejích „zákazníci“ zůstanou bez možnosti využívat jakékoliv služby a přijdou o své peníze.

Máme pro vás tři tipy, podle kterých poznáte podvodnou nabídku tarifů!

 

Podezřelé webové stránky

Pokud zavítáte na stránky podvodného šedého operátora, můžete již podle pohledu na jejich kvalitu poznat, že něco není v pořádku. Pravopisné chyby, špatné formátování písma, rozpixelované obrázky – to vše jsou známky toho, že někdo tvořil stránku narychlo s pouhým cílem prodávat SIM karty. Virtuální operátor musí být profesionál a měl by ke svým zákazníkům být vstřícný, což se musí projevit i na jeho internetových stránkách.

 

Nesrozumitelné podmínky

Pokud jste si vyhlédli nějaký tarif, vždy si nejdříve přečtěte podmínky, za kterých budete sjednávat smlouvu. Jestliže jsou podmínky nesrozumitelné či se v nich vyskytují nesrovnalosti, zavolejte operátorovi a na vše se zeptejte. Operátor by vám měl vše ochotně vysvětlit. Vzpouzení se, neochota a arogance jsou hlavními znaky neférového jednání a pravděpodobně i podvodných praktik.

 

„Senzační“ nabídka

Když je něco extrémně levné, bude to mít nějaký háček. Výjimkou nejsou ani podvodné nabídky tarifů – neomezený tarif s datovým balíčkem 50 GB za 199 Kč je samozřejmě (prozatím) něco nereálného. Stačí použít naši kalkulačku mobilních tarifů a přesvědčit se, že žádný takový tarif v oficiální nabídce operátorů není. Spoléhejte se proto výhradně na ověřené operátory, nebo proberte současnou nabídku s našimi specialisty. Rádi vám zdarma a zcela nezávazně poradíme.

 

Další novinky ze světa:

 

Kvůli horku zdražuje elektřina

Podle statistiků vzrostla v květnu meziročně cena za elektřinu o 2,8%. Je to způsobeno teplejším počasím, kdy jsou více využívány klimatizace, kterou jsou energeticky velmi náročné.

 

Vodafone představil vlastní smartphony

Operátor Vodafone nabídne zákazníkům vlastní chytré telefony Smart N9 a N9 Lite. Jedná ce o cenově velmi dostupná zařízení s operačním systémem Android. Pro nenáročné uživatele a děti se jedná o zajímavé telefony s cenou 3577 Kč za vybavenější model a 2477Kč za základní model.

 

Mobilní služby možná zlevní

Stát snížil operátorům poplatky za využívání rádiových kmitočtů. Mělo by se tak zlepšit datové připojení a mobilní služby by se mohly dočkat nižších cen. Zda je to předzvěst velkého snižování cen a konkurenčního boje operátorů je však nejisté.

Další články


Dokázali jsme to! Jsme největším distributorem mobilních tarifů v ČR.

Akční nabídky

Vložte Vaše číslo zde a naši specialisté na neveřejné nabídky
Vás budou kontaktovat.

+420

Děkujeme! Naši specialisté Vás budou kontaktovat nejpozději následující pracovní den.

Napsali o nás
Partneři
Zákaznická podpora

800 880 898

Zákaznická podpora

PO - PÁ
9:00 - 17:30
Není něco v pořádku? 100% zákaznická garance