Moudré rozhodování
Ušetřete za volání

Zjistěte, jakou můžete získat slevu na Váš mobilní tarif!

+420

Mám zájem o sjednání tarifu s garancí 100% bezvadné služby a poradenství.

Na tomto telefonním čísle mne kontaktujte pro konzultaci tarifu se specialistou.

Jaký internet si vybrat?

10.1.2017

Specifické skupiny uživatelů internetu mají vlastní potřeby.

Jaký internet si vybrat?

Gamers

Pokud sedíte přilepení k obrazovce, na které bez ustání střílíte teroristy, závodíte v nadupaných kárách nebo mordujete draky, je vám určitě jasné, že bez kvalitního internetu to nepůjde. On-line hry a MMO tituly vyžadují opravdu nonstop připojení, takže určitě zapomeňte na internet s datovým limitem. Ať už hrajete na PC nebo notebooku, pevný internet to jistí. S Wi-Fi modemem pokryjete celý byt, takže se nemusíte bát, že byste byli mimo dosah. Těch pár levelů dáte jako nic.

 

Cestovatelé

Příroda je pro vás nenahraditelná a z městského ruchu vás už bolí uši? Fajn, vyrazte do hor nebo do lesa, na road trip, nebo vyjeďte na kole! Abyste se neztratili, rozhodně nezapomeňte na internet do mobilu s pořádnou dávkou dat. GPS dokáže malý FUP limit zlikvidovat během několika kilometrů a sdílení vašich fotek s nádhernými scenériemi z výletu by bylo škoda promarnit, tak se raději pojistěte minimálně 3 GB dat. Jednou špatně zabočíte a… znáte to.

 

Hipsteři

Všechny na Instagramu zajímají vaše fotky bot a každodenní kávy, vaši facebookoví přátelé se nemohou dočkat dalšího filozofického statusu a Deezer má co dělat, aby si zapamatoval všechny ty báječné indie kapely, o kterých nikdo nikdy neslyšel. Takové radovánky na úrovni ale potřebují hodně dat do vašeho nejnovějšího iPhonu, takže internet v mobilu je nezbytností. A když už vyvalíte svůj Mac v kavárně a oslníte ostatní zářícím jablkem, ukažte, jak jste samostatní a připojte se na vlastní mobilní internet přes USB modem.

 

Maminky

Prcek usnul a vy máte chvíli čas pro sebe. Hurá! Rychle zapojíte sluchátka, před sebe postavíte chůvičku a už to jede – zvířátka na YouTube, vaše oblíbené písničky, chat s ostatními maminkami, hledání receptů pro manžu (aby si čvachtal), hledání nových pletacích jehlic, prostě idylka. Pevný internet a vy jste nerozluční přátelé. Manža se vrátil ze šichty? „Miláčku, postarej se o malýho,“ řeknete a jdete na záchod s mobilem v ruce. „Však on to hodinku zvládne,“ usmějete se a připojíte se k internetu na mobilu.

 

Nepatříte ani do jedné skupiny? Nevadí, i pro vás se něco najde. Tarifomat nabízí nejvýhodnější nabídky internetu do mobilu, pevného i mobilního. Použijte naši kalkulačku a zjistěte, jaký internet se vám bude nejvíc hodit!

 

Další články


Dokázali jsme to! Jsme největším distributorem mobilních tarifů v ČR.

Akční nabídky

Vložte Vaše číslo zde a naši specialisté na neveřejné nabídky
Vás budou kontaktovat.

+420

Děkujeme! Naši specialisté Vás budou kontaktovat nejpozději následující pracovní den.

Napsali o nás
Partneři
Zákaznická podpora

800 880 898

Zákaznická podpora

PO - PÁ
9:00 - 17:30
Není něco v pořádku? 100% zákaznická garance