Moudré rozhodování
Ušetřete za volání

Zjistěte, jakou můžete získat slevu na Váš mobilní tarif!

+420

Mám zájem o sjednání tarifu s garancí 100% bezvadné služby a poradenství.

Na tomto telefonním čísle mne kontaktujte pro konzultaci tarifu se specialistou.

Nejlepší on-line programy pro komunikaci. Které používáte vy?

23.2.2017

Díky mobilním aplikacím, kterým se s oblibou říká “kecálkové”, si můžete psát s kýmkoliv, kdykoliv a jak dlouho chcete a zadarmo. Které aktuálně patří k nejpoužívanějším?

 
Nejlepší on-line programy pro komunikaci. Které používáte vy?

Chytré telefony jsou už nějaký pátek naší pravou rukou a díky neustálému připojení na internet jsme on-line 24 hodin denně. Pro běžnou komunikaci se nepoužívají SMS zprávy, ale mobilní aplikace. 

WhatsApp Messenger

Velmi oblíbený kecálek umožňuje odesílat nejen textové zprávy, připojovat soubory, fotografie a videa, ale i volat prostřednictvím internetového připojení. Používat můžete WhatsApp nejen v ČR, ale i v cizině, máte-li připojení na net nebo wi-fi. Šikovná je možnost využívat skupinové chaty, kdy jste ve spojení s více lidmi najednou - rodina, přátelé, koníčky apod. WhatsApp lze také nainstalovat do počítače jako jednoduchý program, a využívat jej při práci s počítačem.

Facebook Messsenger

Aplikace, kterou má svém telefonu nainstalovaný každý uživatel této populární sociální sítě, umožňuje posílání zpráv, fotografií, videí, souborů i telefonování. Také umožňuje zakládání skupinových chatů a komunikaci s více lidmi najednou. Prostřednictvím Messengeru můžete také posílat obyčejné SMS zprávy všem osobám, které máte uložené ve svém telefonu. V takovém případě platíte běžný tarif. Kritika padá na vysoké požadavky na výkon a operační paměť telefonu.

Hangouts

Jedná se o komunikační aplikaci přímo od Googlu. Uživatelé oceňují snadné přihlášení díky propojení s Google účtem a skutečnost, že je aplikace automatickou aplikací v každém Androidu. Vedle standardního posílání zpráv ani zde nechybí hlasové a videohovory nebo skupinové konverzace. Výhodou je také to, že se veškeré konverzace automaticky synchronizují ve všech uživatelových zařízení využívajících jeho Google účet.

Skype

Tuto aplikaci lze považovat za “klasiku”. Primárně byla určená jako komunikační program do počítačů, dnes má i svou vlastní mobilní aplikaci. Mnozí lidé Skype používají již léta od dob, kdy chytré telefony teprve dělaly první krůčky. Skype byl vytvořen především pro rychlé a levné volání, psát ale můžete i zprávy, posílat fotky a soubory. Volat můžete jak mezi mobily a počítači, tak i na pevnou linku. Skype je možné nainstalovat na různá zařízení - telefony, tablety, počítače a dokonce i televizory.

Viber

Kecálek Viber má poměrně vysoké uživatelské hodnocení. Podobně jako WhatsApp vyhledává uživatele jednoduše podle telefonní čísla. Stačí si tedy uložit číslo nového přítele a ihned víte, zda používá tuto aplikaci. V rámci Viberu lze psát zprávy, zdarma telefonovat a uskutečňovat video hovory s jednotlivci i skupinami až o 100 účastnících. Sdílet můžete samozřejmě i fotografie, videa, soubory, nálepky a samozřejmě i emotikony, ostatně jako v každé z výše zmíněných aplikací.

Vyberte si tu svou anebo klidně všechny

Ani o jedné aplikaci nelze říci, že je nejlepší. Každá z nich má milióny uživatelů po celém světě, kteří na ni nedají dopustit. Mnozí uživatelé dokonce používají více aplikací najednou, někdo dokonce všechny. Kecálkové mají víceméně ty stejné funkce a tak často záleží na uživatelském prostředí, které někomu vyhovuje více, jinému méně. Nezbývá než si jednotlivé aplikace vyzkoušet osobně a vybrat si z nich tu svou nej.

 

Další články


Dokázali jsme to! Jsme největším distributorem mobilních tarifů v ČR.

Akční nabídky

Vložte Vaše číslo zde a naši specialisté na neveřejné nabídky
Vás budou kontaktovat.

+420

Děkujeme! Naši specialisté Vás budou kontaktovat nejpozději následující pracovní den.

Napsali o nás
Partneři
Zákaznická podpora

800 880 898

Zákaznická podpora

PO - PÁ
9:00 - 17:30
Není něco v pořádku? 100% zákaznická garance