Moudré rozhodování
Ušetřete za volání

Zjistěte, jakou můžete získat slevu na Váš mobilní tarif!

+420

Mám zájem o sjednání tarifu s garancí 100% bezvadné služby a poradenství.

Na tomto telefonním čísle mne kontaktujte pro konzultaci tarifu se specialistou.

Nejzbytečnější gadgety, které si můžete koupit

28.7.2017

Chcete střílet solí po mouchách? Nebo psát na klávesnici poslepu? Žádný problém...

Nejzbytečnější gadgety, které si můžete koupit

Bug-a-salt

Pokud už vás unavuje zabíjet mouchy plácačkou, nebo věšet po domě mucholapky, možná byste využili něco extra! Třeba Bug-a-salt, což je podivný vynález na zbavování se dotěrného hmyzu. Bug-a-salt vypadá jako vodní pistole, do které se však místo vody jako náplň používá sůl. Když s ní na mouchu vystřelíte, zasáhne ji několik zrnek soli, čímž se zabrání jejímu „rozmáznutí“ a tím pádem nechtěného nepořádku (pár zrnek soli je přece jen snesitelnější než anatomie mouchy přilepená na zdi). Noční můra všech šneků a slimáků tak s příchodem Bug-a-salt nabyla galaktických rozměrů.

 

Vi-Band

„Máte hlavu? Tak tohle budete chtít vidět…“ poutá návštěvníka stránek Vi-Band zajímavý slogan. Vi-Band je totiž elastická čelenka se zabudovaným masážním strojkem, kterou si jednoduše nasadíte na hlavu a spustíte. Dle specifikací by čelenka měla simulovat masáž spánků a čela. Což o to, masáž má rád každý a Vi-Band nejspíš kde koho dokáže potěšit. Otázkou ale zůstává, kolik lidí je ochotno s takovým vynálezem vyjít do společnosti, protože je koncipován na outdoorové nošení.

 

Klávesnice ThrewGrip

Omrzely vás dotykové klávesnice? BlackBerry je pro vaše prsty příliš malé? Třeba by se vám hodila klávesnice ThrewGrip. Do ní totiž zasunete svůj telefon a můžete si užívat klávesnici o běžné velikosti. Má to ale háček – klávesnice je totiž umístěna vzadu a je rozdělena na dvě části, takže abyste na ní vůbec dokázali psát, musíte nejdříve cvičit. Nezapomeňte si ke svému mobilu tedy přibalit ještě kufřík, do kterého ThrewGrip vložíte!

 

Elektra

Elektra je zvláštní druh lepidla. A to velmi specifického lepidla – na umělé nehty! Géniové, kteří si nechali tuto chemikálii patentovat, chtěli najít způsob, jak ženám s nalepovacími nehty umožnit snadné ovládání smartphonů. Výsledek? Vodivé lepidlo! Nedokážeme si představit, jak se asi píšou SMS špičkami nehtů, i když pro malovací aplikace to může být jistá výhoda.

 

ChefJet

Cukrárny jsou pasé, teď frčí sladkosti vyrobené ve 3D tiskárně! ChefJet dokáže modelovat předměty ze směsi na tvrdé bonbóny, cukru, polevy nebo třeba čokolády. Můžete si tak vytvářet cokoliv vás napadne a nakonec to sníst – jednoduše pohádka pro děti (a noční můra pro zubaře). A kolik že celý ten zázrak stojí?  V přepočtu jen nějakých 125 000 Kč.

 

Další články


Dokázali jsme to! Jsme největším distributorem mobilních tarifů v ČR.

Akční nabídky

Vložte Vaše číslo zde a naši specialisté na neveřejné nabídky
Vás budou kontaktovat.

+420

Děkujeme! Naši specialisté Vás budou kontaktovat nejpozději následující pracovní den.

Napsali o nás
Partneři
Zákaznická podpora

800 880 898

Zákaznická podpora

PO - PÁ
9:00 - 17:30
Není něco v pořádku? 100% zákaznická garance