Moudré rozhodování
Ušetřete za volání

Zjistěte, jakou můžete získat slevu na Váš mobilní tarif!

+420

Mám zájem o sjednání tarifu s garancí 100% bezvadné služby a poradenství.

Na tomto telefonním čísle mne kontaktujte pro konzultaci tarifu se specialistou.

Podařilo se nám ukončit činnost podvodníka WoWmobil!

16.5.2018

Díky ochotě uživatelů sociálních sítí, médiím a ČTÚ se nám společně podařilo ukončit činnost podvodného poskytovatele tarifů WoWmobil!

Podařilo se nám ukončit činnost podvodníka WoWmobil!

Minulý týden jsme jako první informovali uživatele mobilních telefonů, aby si dali pozor na poskytovatele mobilních tarifů, vystupujícím pod jménem WoWmobil. Díky zkušenostem našich zákazníků a spolupráci s Českým telekomunikačním úřadem se nakonec ukázalo, že celý projekt má pod palcem kontroverzní podnikatel.

Uživatelé sociálních sítí aktivně sdíleli toto varování a nakonec se pod tímto morálním nátlakem podařilo donutit majitele stránky WoWmobil.cz zrušit, stejně jak další, identickou stránku, s názvem predplacenytarif.cz a s nimi spojené profily na sociálních sítích.

WoWmobil i Předplacený tarif nabízeli SIM karty s údajně výhodnými cenami s tím, že neposkytovali žádnou smlouvu. Přestože se jednalo o tarify s měsíčním plněním, požadovali placení předem a informace o svých zákaznících používali ke komerčním účelům.

Společnost Tarifomat by chtěla velmi poděkovat našim zákazníkům, fanouškům a Českému telekomunikačnímu úřadu za rychlou reakci a přispění k ochraně spotřebitelů před podvodnými společnostmi.

 

Co se ještě událo

 

Čtvrtý operátor nejdříve v roce 2020

Nový mobilní operátor, který by mohl zahýbat tuzemským trhem s tarify, se podle Českého telekomunikačního úřadu objeví nejdříve za dva roky. „Aukci o frekvenci 700 MHz vyhlásíme v příštím roce. Zájemce, který aukci vyhraje, ji bude moci využívat nejdříve v roce 2020,“ uvádí mluvčí ČTÚ Martin Drtina.

 

Češi více využívají internet v mobilu

K roku 2017 se výše spotřebovaných dat v mobilu zvedla téměř o 85%. Výše spotřebovaných dat je v průměru 1GB měsíčně. Lze to přisuzovat neustále se snižujícím cenám za datové balíčky.

 

Alena Vitásková chce zpět do čela ERÚ

Bývalá šéfka Energetického regulačního úřadu Alena Vitásková je nespokojená se současnou situací na trhu a přeje si být znovu jmenována do vedoucí pozice. Žádá o to ministra průmyslu a obchodu v otevřeném dopise.

Další články


Dokázali jsme to! Jsme největším distributorem mobilních tarifů v ČR.

Akční nabídky

Vložte Vaše číslo zde a naši specialisté na neveřejné nabídky
Vás budou kontaktovat.

+420

Děkujeme! Naši specialisté Vás budou kontaktovat nejpozději následující pracovní den.

Napsali o nás
Partneři
Zákaznická podpora

800 880 898

Zákaznická podpora

PO - PÁ
9:00 - 17:30
Není něco v pořádku? 100% zákaznická garance