Moudré rozhodování
Ušetřete za volání

Zjistěte, jakou můžete získat slevu na Váš mobilní tarif!

+420

Mám zájem o sjednání tarifu s garancí 100% bezvadné služby a poradenství.

Na tomto telefonním čísle mne kontaktujte pro konzultaci tarifu se specialistou.

Šedý operátor WoWmobil láka zákazníky na tarify bez smlouvy. Jde však o PODVOD!

9.5.2018

Takzvaní "šedí operátoři" stále nevymizeli. Nedávno se na internetu objevil další z nich - WoWmobil. Dejte si na něj pozor a žádný tarif si u něj nepořizujte!

Šedý operátor WoWmobil láka zákazníky na tarify bez smlouvy. Jde však o PODVOD!

WoWmobil není moc „wow“...

Přestože je možné dohledat si řádně fungující operátory a virtuální operátory v ČR v aktualizovaném seznamu, povědomí veřejnosti o takzvaných „šedých operátorech“ je stále nedostatečné.

Snad i proto se na internetu objevil další šedivák, sázející na lidskou důvěřivost a neznalost.

Parta říkající si WoWmobil nabízí na svých internetových stránkách www.wowmobil.cz a na svém facebookovém profilu možnost zařídit si u nich, dle jejich slov, „mobilní tarif s výhodou předplacenky“, přitom se však jedná o neomezený tarif – a tedy tarif s měsíčním plněním, který se platí vždy zpětně.

U koho by už jen tato skutečnost nevzbudila podezření, pak vězte, že je to ještě bizarnější.

WoWmobil totiž tarify nabízí bez smlouvy! A zde již zřetelně rozeznáváme šedivého operátora.

Žádný solidní poskytovatel mobilních tarifů by si totiž nikdy nedovolil uvést svého zákazníka do takto nevýhodné a nebezpečné situace, jako je využívání jeho služeb bez platné smlouvy.

 

Šediví podvodníci

Šedivý operátor nelegálně přeprodává SIM karty, které si v rámci tzv. firemních tarifů zřídil u běžného operátora. Při hromadném odběru SIM karet s tarify primárně určenými pro zaměstnance firem je cena výhodnější a tento šedý operátor na nich poté vydělává tím, že je jednoduše poskytne komukoliv, kdo o takovou simkartu s tarifem má zájem.

Využívat jakýkoliv tarif bez smlouvy s operátorem (v našem případě spíše podvodníkem) je velmi nerozumné. Jako zákazníci nejste bez písemné smlouvy nijak chráněni a podvodník s tarifem může bez vašeho vědomí dělat v podstatě cokoliv ho napadne – měnit datový tarif, navyšovat měsíční plnění a podobně. Čestné slovo je možná hezké gesto, ale to vás nijak právně neochrání.

Před sjednáním jakéhokoliv tarifu si vždy předem přečtěte všeobecné obchodní podmínky (VOP) poskytovatele a také vždy vyžadujte smlouvu, kterou si před podpisem taktéž důkladně pročtete. Pokud vám cokoliv není jasné, obraťte se s otázkami na poskytovatele. Jestliže vám nevyjde vstříc, nebude reagovat nebo vyloženě nebude chtít odpovědět, jeho služby nevyužívejte.

Jakékoliv podezření můžete směřovat na Český telekomunikační úřad.

Rovněž můžete využít Tarifomat kalkulačku tarifů s garancí Českého telekomunikačního úřadu a nechat si zcela nezávazně poradit ohledně služeb, které budou pro Vás ty nejlepší a nejvýhodnější

 

Další články


Dokázali jsme to! Jsme největším distributorem mobilních tarifů v ČR.

Akční nabídky

Vložte Vaše číslo zde a naši specialisté na neveřejné nabídky
Vás budou kontaktovat.

+420

Děkujeme! Naši specialisté Vás budou kontaktovat nejpozději následující pracovní den.

Napsali o nás
Partneři
Zákaznická podpora

800 880 898

Zákaznická podpora

PO - PÁ
9:00 - 17:30
Není něco v pořádku? 100% zákaznická garance