Moudré rozhodování
Ušetřete za volání

Zjistěte, jakou můžete získat slevu na Váš mobilní tarif!

+420

Mám zájem o sjednání tarifu s garancí 100% bezvadné služby a poradenství.

Na tomto telefonním čísle mne kontaktujte pro konzultaci tarifu se specialistou.

Virtuální realita IKEA

14.7.2017

Společnost IKEA oznámila, že přes internetový obchod s hrami pro virtuální realitu SteamVR začne nabízet svůj interaktivní program, určený pro brýle HTC Vive.

Virtuální realita IKEA

 

 

Prozatím se tato „hra“, vyvíjená od roku 2016, skládá z procházení po virtuální kuchyni a měnění stylu a barev jejího vybavení. I když se nejedná o nic světoborného, je poměrně zajímavé, že chce IKEA využít virtuální realitu pro prezentaci svých produktů. Svoji náklonnost moderním technologiím ostatně projevila již minulý rok, když začala nabízet nábytek s vestavěným bezdrátovým nabíjením pro mobilní telefony.

 

Virtuální realita má velký potenciál ve využití pro prodej. Například augmentovaná realita v zrcadlech, která zákazníka obleče do vybraných modelů, se již osvědčila v několika velkých oděvních řetězcích. HTC Vive by teoreticky mohl modely jednotlivého nábytku přizpůsobit velikosti zákazníkova skutečného bytu a on by si tak mohl vytvořit celkový obrázek o tom, jak by se do jeho interiéru hodil.

 

„Virtuální realita se rychle rozvíjí a do pěti či deseti let bude běžnou součástí lidského života. V budoucnosti bude hrát při nákupech klíčovou roli, například si naši zákazníci budou moci nábytek vyzkoušet (virtuálně) ještě předtím, než si jej zakoupí,“ řekl k tématu Jesper Brodin, výkonný ředitel společnosti IKEA.

 
Další články


Dokázali jsme to! Jsme největším distributorem mobilních tarifů v ČR.

Akční nabídky

Vložte Vaše číslo zde a naši specialisté na neveřejné nabídky
Vás budou kontaktovat.

+420

Děkujeme! Naši specialisté Vás budou kontaktovat nejpozději následující pracovní den.

Napsali o nás
Partneři
Zákaznická podpora

800 880 898

Zákaznická podpora

PO - PÁ
9:00 - 17:30
Není něco v pořádku? 100% zákaznická garance