Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Jsme si vědomi důležitosti ochrany osobních údajů a zodpovědně chráníme soukromí našich zákazníků.

  • Poskytování osobních údajů

    Poskytování osobních údajů je dobrovolné. Vaše osobní údaje budeme shromažďovat a využívat pouze s Vaším souhlasem pro účely objednání produktů a služeb partnerů.

    S údaji, které nám byly poskytnuty, nakládáme v souladu s platnými předpisy, zejména se zákonem č. 127/2005 Sb. o elektronických komunikacích, se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a dalšími souvisejícími právními předpisy. Základní definice práv a závazků účastníků zákaznického vztahu jsou vymezeny v Obchodních podmínkách.

    Pro potřebu opravy nebo změny osobních údajů můžete využít naší zákaznickou linku, emailovou adresu tarify@tarifomat.cz, nebo adresu sídla firmy.

  • Nahrávání hovorů na zákaznické lince

    Telefonní hovory na naší zákaznické lince mohou být v zájmu zvýšení kvality poskytovaných služeb monitorovány. Zvukové nahrávky se pořizují za účelem ochrany práv účastníků zákaznického vztahu. Při nakládání se záznamy telefonních hovorů se zavazujeme postupovat tak, aby nedošlo k poškození práv a oprávněných zájmů zákazníka.

  • Používání souborů cookies

    Pro zvýšení uživatelského komfortu stránek využíváme cookies – malé textové soubory, které se ukládají ve vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišení jednotlivých uživatelů. Umožňují nám identifikovat populární oblasti našeho webu, přizpůsobit jej vašim potřebám a průběžně zlepšovat naši nabídku.

    Používání cookies je dnes standardní součástí většiny webových stránek. V případě, že vám cookies nevyhovují, můžete si naše webové stránky prohlížet i bez nich. Stačí nastavit váš webový prohlížeč tak, aby cookies neakceptoval. Je však možné, že tím omezíte uživatelské pohodlí stránek.

Přejít na hlavní stránku