Moudré rozhodování
Ušetřete za volání

Zjistěte, jakou můžete získat slevu na Váš mobilní tarif!

+420

Mám zájem o sjednání tarifu s garancí 100% bezvadné služby a poradenství.

Na tomto telefonním čísle mne kontaktujte pro konzultaci tarifu se specialistou.

Chytré hodinky od Apple konečně na českém trhu

6.1.2016

Po necelém roce od svého uvedení míří chytré hodinky Apple Watch také na český trh. Zájemci si je budou moci koupit od 29. Ledna.

Chytré hodinky od Apple konečně na českém trhu

 

Pozitivní přitom je, že na rozdíl od iPhonů jsou tuzemské ceny hodinek Apple Watch nastaveny docela férově. Základní model může být váš za necelých 11 000 Kč.

Čeští zákazníci se konečně dočkali a od konce ledna si budou moci běžně koupit chytré hodinky Apple Watch. Ačkoli nositelná elektronika a chytré hodinky obecně zaznamenávají celkový růst popularity, firmě Apple trvalo poměrně dlouhou dobu, než Apple watt povedlo k českým zákazníkům dostat. Ti ale mohou být spokojeni, protože podle prvních zpráv se ceny chytrých hodinek od Applu zdají být srovnatelné s cenami zahraničí.  Zatímco telefony iPhone vyjdou při nákupu třeba v Německu či Velké Británii levněji, u Apple Watch to platit nebude.

K dispozici by na českém trhu měla být většina dostupných modelů. Zakoupit si tedy budete moci třeba i hodinky v nejdražším provedení Edition z růžového zlata za cenu 515 000 Kč. Většina zákazníků dá ale nejspíš přednost základnímu modelu Sport za 10 999 Kč.

Chytré hodinky Watch jsou prvním produktem společnosti Apple v rychle rostoucím segmentu nositelné elektroniky. Hodinky umí spolupracovat s telefonem, je možné s nimi třeba posílat SMS zprávy, můžete na nich číst emaily, nebo je využít pro celou řadu fitness aplikací.

Uživatelé si pochvalují především - u Applu tradiční - velmi vysokou kvalitu zpracování i jednoduché a pohodlné používání. Za Apple Watch ale zaplatíte přibližně dvakrát až třikrát tolik, co za chytré hodinky konkurenčních firem a platforem. Podle odborníků by se také v blízké budoucnosti už měla objevit druhá generace Apple Watch s dalšími funkcemi a doufejme, že i lepší baterií. Nevýhodou většiny chytrých hodinek je totiž nutnost velmi častého dobíjení. 

 

 

Další články


Dokázali jsme to! Jsme největším distributorem mobilních tarifů v ČR.

Akční nabídky

Vložte Vaše číslo zde a naši specialisté na neveřejné nabídky
Vás budou kontaktovat.

+420

Děkujeme! Naši specialisté Vás budou kontaktovat nejpozději následující pracovní den.

Napsali o nás
Partneři
Zákaznická podpora

800 880 898

Zákaznická podpora

PO - PÁ
9:00 - 17:30
Není něco v pořádku? 100% zákaznická garance