Moudré rozhodování
Ušetřete za volání

Zjistěte, jakou můžete získat slevu na Váš mobilní tarif!

+420

Mám zájem o sjednání tarifu s garancí 100% bezvadné služby a poradenství.

Na tomto telefonním čísle mne kontaktujte pro konzultaci tarifu se specialistou.

Harry Potter ve stylu Pokémon Go již brzy

15.11.2017

Bude nová hra stejně úspěšná, jako Pokémon Go?

Harry Potter ve stylu Pokémon Go již brzy

Když v polovině roku 2016 začali první uživatelé smartphonů stahovat hru Pokémon Go, vydavatelé moc dobře věděli, že se trefili do černého. Jenže následná tsunami zcela překonalo jakékoliv očekávání. Po pouhém roce od uvedení získala hra více než 750 milionů stažení a více než 60 milionů uživatelů ji nyní stále aktivně hraje. Vývojářům z Niantic studia Pokémon Go vydělala přes 1,2 miliardy dolarů a jedná se vedle Angry Birds o jednu z nejúspěšnějších her pro mobilní zařízení.

Princip hry je prostý – na skutečné mapě svého okolí hledáte chytáte Pokémony, kteří se tu a tam objeví ve vaší blízkosti. Někdy na hřišti, jindy třeba v kostele (což skutečně nebylo příliš praktické). Mánie dosahovala enormních rozměrů, když se někde objevil Pikachu, zřejmě nejznámější Pokémon. To už se tisíce lidí kupili u jednoho jediného místa, aby si jej mohli společně chytit.

Jelikož hra stavěla na milované animované sérii, aplikovat stejný princip na svět Harryho Pottera je dost pochopitelným krokem. Série s mladým čarodějem se těší velké popularitě a hra s názvem Wizards Unit má hráčům otevřít bránu do jeho kouzelného světa.

Přestože je o hře zatím známo jen málo, čekají se boje se známými tvářemi knižní i filmové série, kooperace s ostatními hráči a plnění úkolů, jako vyhánění zlých skřítků z parku, nalézání skrytých předmětů a podobně laděných lokačních aktivitách.

Už teď je zcela jisté, že hra bude mít velký úspěch. Jak si povede rok od vydaní je však záhadou. O tom, jak moc velká to bude zábava, se přesvědčíme v roce 2018.

Další články


Dokázali jsme to! Jsme největším distributorem mobilních tarifů v ČR.

Akční nabídky

Vložte Vaše číslo zde a naši specialisté na neveřejné nabídky
Vás budou kontaktovat.

+420

Děkujeme! Naši specialisté Vás budou kontaktovat nejpozději následující pracovní den.

Napsali o nás
Partneři
Zákaznická podpora

800 880 898

Zákaznická podpora

PO - PÁ
9:00 - 17:30
Není něco v pořádku? 100% zákaznická garance