Moudré rozhodování
Ušetřete za volání

Zjistěte, jakou můžete získat slevu na Váš mobilní tarif!

+420

Mám zájem o sjednání tarifu s garancí 100% bezvadné služby a poradenství.

Na tomto telefonním čísle mne kontaktujte pro konzultaci tarifu se specialistou.

Harry Potter: Wizards Unite

20.5.2019

Hra ve stylu Pokémon GO ve světě Harryho Pottera!

Harry Potter: Wizards Unite

Pamatujete ještě na Pokémon GO, kteří před pár lety pobláznili svět? Lovení pokémonů ve virtuální realitě pomocí smartphonů a boje s přáteli v reálném čase si zamilovali jak děti a mladí, tak i dospělí. Ti všichni ve svém volném čase běhali po městech s telefony v rukou a klouzali prstem po obrazovce, když se snažili hodit pokébal, který by konečně pohltil jejich vysněného Pikachu.

Možná si pamatujete náš článek, ve kterém jsme psali o nápadu přivést podobným způsobem k životu svět Harryho Pottera. No, tak je to tady – nová hra Harry Potter: Wizards Unite.

Hra se namísto sbírání pokémonů zaměřuje především na sociální stránku a jejím cílem je sdružovat fanoušky kouzelného světa J. K. Rowlingové po celém světě. Váš smartphone se tak stane oknem do tohoto světa a těšit se můžete na magické souboje, stopování fantastických zvířat a příběhovou linku. To vše jako plnohodnotný student školy čar a kouzel v Bradavicích. Budete rozděleni do jedné ze čtyř kolejí, přičemž je pravděpodobné, že aplikace bude propojitelná se stránkou pottermore.com, hlavní komunitou fanoušků kouzelnického světa.

Uživatelé androidu se mohou předběžně zaregistrovat ZDE. Hru bude moci stáhnout po otestování v anglicky mluvících zemích (u nás cca. kolem 21. 6. 2019)

Další články


Dokázali jsme to! Jsme největším distributorem mobilních tarifů v ČR.

Akční nabídky

Vložte Vaše číslo zde a naši specialisté na neveřejné nabídky
Vás budou kontaktovat.

+420

Děkujeme! Naši specialisté Vás budou kontaktovat nejpozději následující pracovní den.

Napsali o nás
Partneři
Zákaznická podpora

800 880 898

Zákaznická podpora

PO - PÁ
9:00 - 17:30
Není něco v pořádku? 100% zákaznická garance