Moudré rozhodování
Ušetřete za volání

Zjistěte, jakou můžete získat slevu na Váš mobilní tarif!

+420

Mám zájem o sjednání tarifu s garancí 100% bezvadné služby a poradenství.

Na tomto telefonním čísle mne kontaktujte pro konzultaci tarifu se specialistou.

Jak vybrat správný tarif?

3.9.2015

Děti, studenti, senioři - moudré rozhodování zajistí kvalitní mobilní služby pro každou věkovou kategorii.

Jak vybrat správný tarif?

Prvňáčci

Nástupem do školy začíná být dítě samostatnější, a většina rodičů pro něj proto zvažuje koupi telefonu a vhodný tarif. Velká část rodičů navíc cítí potřebu mít možnost se s dítětem kdykoliv spojit, a pokud navíc usoudí, že mobil nebude prvňáčka zbytečně rozptylovat, je mobilní telefon v podstatě samozřejmostí.

Zhruba dvě třetiny rodičů v současnosti svému dítěti mobil pořizují. Dle průzkumů je nejpopulárnější kredit, takže dítě nemůže utratit velké částky. Jeho výše se pohybuje v průměru kolem 150 Kč, což je pro čerstvého školáka dostačující, popřípadě je další volbou nejlevnější dostupný tarif. Kredit však může být značně omezující a v případě nutnosti se po vyčerpání kreditu dítě nebude moci dovolat. Levný neomezený tarif je tak vhodnou volbou a zárukou neustálé dostupnosti.

Důležité je dát si pozor na data. V případě, že má dítě chytrý telefon a tím pádem snadný přístup k internetu, může být právě tento aspekt nejdůležitější.

„Zejména menší děti s daty neumí pracovat a často se stane, že je nechají zapnuté po celé dny. Navíc se mohou dostat i na webové stránky s pro ně nevhodným obsahem,“ upozorňuje Pavel Černoch, jednatel společnosti Tarifomat.

Využít lze také sdílený tarif, který zaručí přehled nad daty a navíc nabízí výhodné volání až pro pět členů rodiny.

 

Studenti

Starší školáci a studenti preferují v naprosté většině případů komunikaci přes sociální sítě, jako je Facebook nebo Twitter. Volat navíc mohou přes službu Skype nebo Viber, stačí jim k tomu přístup k internetu. Dle průzkumu využívá internet v mobilu až 90% studentů, a tak jsou pro ně nejvhodnější chytré telefony a tarify s větším objemem dat. Alternativně již zmíněný sdílený tarif opět zaručí, že rodiče budou mít jejich výdaje pod kontrolou.

Vhodné je rovněž využít výhodnou nabídku Mobil zdarma, díky které si lze vybrat ze široké nabídky smartphonů i tabletů, zvolit si k němu ten nejvýhodnější tarif, a po půl roce získat plnou cenu vybraného zařízení zpět na účet.

 

Senioři

Senioři provolají průměrně 110 minut měsíčně a asi 14% z nich nějakým způsobem využívá internet v mobilu. SMS zprávy pak zasílají hlavně nárazově.

„Většinou se jedná o blahopřání či gratulace,“ dodává Pavel Černoch.

Senioři se dříve spokojili s kreditem, který se tak jako u školáků pohyboval kolem 150 Kč měsíčně, každý rok se však zvyšuje poptávka po neomezených tarifech. Je to především z důvodu jistoty pevné měsíční ceny. Starší uživatel může omylem nechat zapnuté datové služby či nedopatřením zahájit nechtěný hovor, což v případě běžných tarifů bývá účtováno navíc.

„Za tento rok jsme zaznamenali 15% nárůst poptávek po neomezených tarifech pro seniory,“ hodnotí Černoch.

 

Ve všech případech je neomezený tarif sázkou na jistotu. Společnost Tarifomat nabízí mnoho výhod, jako například nabídku nejvýhodnějších neveřejných tarifů, proplacení stávajícího závazku, přenos telefonního čísla, cashback a další. Naši specialisté navíc zdarma poradí s výběrem nejvýhodnějších služeb.

Zjistěte i Vy, kolik můžete sobě a svým blízkým ušetřit. Použijte box nad článkem, nebo navštivte www.tarifomat.cz

Další články


Dokázali jsme to! Jsme největším distributorem mobilních tarifů v ČR.

Akční nabídky

Vložte Vaše číslo zde a naši specialisté na neveřejné nabídky
Vás budou kontaktovat.

+420

Děkujeme! Naši specialisté Vás budou kontaktovat nejpozději následující pracovní den.

Napsali o nás
Partneři
Zákaznická podpora

800 880 898

Zákaznická podpora

PO - PÁ
9:00 - 17:30
Není něco v pořádku? 100% zákaznická garance