Moudré rozhodování
Ušetřete za volání

Zjistěte, jakou můžete získat slevu na Váš mobilní tarif!

+420

Mám zájem o sjednání tarifu s garancí 100% bezvadné služby a poradenství.

Na tomto telefonním čísle mne kontaktujte pro konzultaci tarifu se specialistou.

Nejúspěšnější virtuální operátoři

15.10.2014

Virtuální operátoři se stali nedílnou součástí české mobilní scény. Jednou z mála opravdových nevýhod, se kterou musejí uživatelé počítat, je určitá nejistota spojená s jejich existencí. Při celkovém počtu virtuálů je zkrátka jasné, že všichni přežít nemohou. Pokud se ale uživatelé rozhodnou vybírat mezi těmi největšími, mají takřka jistotu, že nebudou muset řešit žádné problémy spojené s ukončením služeb virtuálního operátora.

Nejúspěšnější virtuální operátoři

Mezi těmi nejsilnějšími najdeme ty, kteří dokázali nástup virtuálů zachytit hned na počátku, ale jak je z následujícího seznamu vidět, mnohdy také stačí silný partner, aby se virtuální operátor prosadil.

Zdaleka nejlépe je na tom Blesk Mobil, jehož služeb využívá kolem 350 000 zákazníků. Až daleko za ním jsou Tesco Mobil a Mobil.cz, kteří mají dohromady stejně zákazníků jako leader na trhu. Rozdíl mezi druhým a třetím místem je přibližně 50 000 uživatelů. Na čtvrtém místě je GTS Czech a nejsilnější pětku uzavírá relativně mladý Sazkamobil s 85 000 klientů.

Pro někoho možná bude podstatná i informace, ve které síti reálně telefonuje. Tak tedy, Blesk Mobil a Tesco Mobil využívají služeb O2, Mobil.cz a GTS Czech patří pod T-Mobile a Sazkamobil spolupracuje s Vodafonem.

Další články


Dokázali jsme to! Jsme největším distributorem mobilních tarifů v ČR.

Akční nabídky

Vložte Vaše číslo zde a naši specialisté na neveřejné nabídky
Vás budou kontaktovat.

+420

Děkujeme! Naši specialisté Vás budou kontaktovat nejpozději následující pracovní den.

Napsali o nás
Partneři
Zákaznická podpora

800 880 898

Zákaznická podpora

PO - PÁ
9:00 - 17:30
Není něco v pořádku? 100% zákaznická garance