Moudré rozhodování
Ušetřete za volání

Zjistěte, jakou můžete získat slevu na Váš mobilní tarif!

+420

Mám zájem o sjednání tarifu s garancí 100% bezvadné služby a poradenství.

Na tomto telefonním čísle mne kontaktujte pro konzultaci tarifu se specialistou.

Nenaleťte podvodníkům po telefonu! Dokážete je poznat?

15.6.2020

Především v současné složité situaci je obchodování s lidskou důvěrou nejlepší taktikou podvodníků. Dokážete je rozpoznat a účinně se jim bránit?

Nenaleťte podvodníkům po telefonu! Dokážete je poznat?

Dokonce jim není cizí ani vyhrožování (neexistujícím) exekutorem, výhružky násilím a otravné prozvánění v nočních a brzkých ranních hodinách jen proto, aby potencionální zákazník (oběť) uzavřela novou smlouvu na dodávku energií či mobilní tarif.

V redakci Tarifomat blogu se snažíme informovat veřejnost o současných podvodných praktikách šmejdů a naši specialisté zdarma nabízí poradenství a možnosti řešení všem, kteří nátlaku podlehli. Znalosti jsou však nejlepší prevencí, proto pro vás máme několik tipů, podle kterých zcela jistě poznáte, že se vás snaží zlákat podvodná firma.

 

Arogance, arogance, arogance...

„Pokud takovou nabídku nevezmete, byl byste hlupák.“

„Jen blbec by na takovou nabídku nekývl.“

„Vy tomu nerozumíte, tak mi nic nevyvracejte.“

Takové a ještě horší jednání se zákazníkem rádi používají neprofesionální a neproškolení operátoři firem, kterým na zákazníkovi vůbec nezáleží. Mnohem více jim záleží na obsahu jejich peněženky!

Už jen hovor na infolinku by pro vás měl být jasným obrazem toho, s jakou společností budete uzavírat smlouvu.

 

Podivné „smlouvy“

Když už se zdá, že je vše v pořádku a vy si chcete službu sjednat, podíváte se do smlouvy... a uvidíte naprosté nesmysly. Pokuta za zrušení služeb 10 000 Kč? Ne, tady se opravdu nejedná o seriózní společnost. Výpovědní lhůta rok? Opět šílenost. Takové a podobné nesmysly skutečně lze najít ve smlouvách podvodných překupníků se SIM kartami.

Jakmile ve smlouvě uvidíte cokoliv, co by vám přišlo podivné či nefér, rozhodně se podpisu takové smlouvy vyvarujte. Důležité je především si smlouvy VŽDY přečíst.

 

Špatné recenze na internetu

Vždy se najdou zákazníci, kteří budou s něčím nespokojení a i solidní společnosti jsou schopní vyčíst na internetu jakoukoliv maličkost. Pokud však recenze často zmiňují podvodné praktiky, pak na tom rozhodně něco musí být.

Můžete se s firmou spojit a požádat ji o vysvětlení negativních recenzí a zda jsou pravdivé. Jestliže vám přijde něco na odpovědích firmy divné, nebo se uchýlí k arogantnímu jednání z prvního bodu našeho článku, pak je lepší nabídku takové společnosti odmítnout.

Nezapomeňte, že Tarifomat.cz nabízí bezplatné poradenství v oblasti mobilních tarifů, energií a poskytovatelů internetového připojení s garancí Českého telekomunikačního úřadu. Můžete se na nás kdykoliv obrátit!

 

Další články


Dokázali jsme to! Jsme největším distributorem mobilních tarifů v ČR.

Akční nabídky

Vložte Vaše číslo zde a naši specialisté na neveřejné nabídky
Vás budou kontaktovat.

+420

Děkujeme! Naši specialisté Vás budou kontaktovat nejpozději následující pracovní den.

Napsali o nás
Partneři
Zákaznická podpora

800 880 898

Zákaznická podpora

PO - PÁ
9:00 - 17:30
Není něco v pořádku? 100% zákaznická garance