Moudré rozhodování
Ušetřete za volání

Zjistěte, jakou můžete získat slevu na Váš mobilní tarif!

+420

Mám zájem o sjednání tarifu s garancí 100% bezvadné služby a poradenství.

Na tomto telefonním čísle mne kontaktujte pro konzultaci tarifu se specialistou.

Nokia přichází s dalším retro telefonem!

1.3.2018

Po velkém úspěchu moderní verze legendární Nokie 3310 se finská společnost rozhodla, že vydá další znovuzrozenou novinku.

Nokia přichází s dalším retro telefonem!

Tentokrát to bude neméně slavná Nokia 8110!

Milovníci filmů budou „osm-jedna-desítku“ znát především z filmu Matrix. Přestože samotný telefon spatřil světlo světa v roce 1996, ve filmu samotném se objevil až o tři roky později. Jeho zajímavá vystřelovací konstrukce působila tehdy velmi futuristicky a navíc byla společnost Nokia na vzestupu, přičemž do roku 2001 se stala absolutní špičkou, chrlící nové modely v rámci týdnů. Samotná 8110 patřila mezi nejlepší telefony, které jste si před dvaadvaceti lety mohli za své těžce vydělané peníze koupit.

Nová Nokia 8110 dostala do jména přídavek 4G, což naznačuje, že telefon zvládne i moderní síť LTE, což je ostatně nutnost – starší rozhraní ruší stále více zemí. Samotná společnost pak jde moderním směrem a nebrání se výstřednostem, takže bude i tato retro novinka po vzoru znovuzrozené 3310 dostupná v mnoha barevných provedeních. Milovníci klasicky nicméně jistě sáhnou po černé variantě, která je nejbližší původní 8110.

Zatímco nová verze Nokie 3310 byla v podstatě jen redesign modelu 220, u nové verze 8110 není ještě jisté, zda půjde také o redesign, nebo o zcela nový hardware. Při ceně kolem necelých dvou tisíc korun však nelze očekávat nějaké zázraky. Jednoduše půjde o telefon se základními funkcemi pro milovníky retra. Těch je ostatně v současnosti opravdu hodně a je jisté, že i Nokia 8110 4G si povede na trhu plném ultramoderních smartphonů velmi dobře. 

Další články


Dokázali jsme to! Jsme největším distributorem mobilních tarifů v ČR.

Akční nabídky

Vložte Vaše číslo zde a naši specialisté na neveřejné nabídky
Vás budou kontaktovat.

+420

Děkujeme! Naši specialisté Vás budou kontaktovat nejpozději následující pracovní den.

Napsali o nás
Partneři
Zákaznická podpora

800 880 898

Zákaznická podpora

PO - PÁ
9:00 - 17:30
Není něco v pořádku? 100% zákaznická garance