Moudré rozhodování
Ušetřete za volání

Zjistěte, jakou můžete získat slevu na Váš mobilní tarif!

+420

Mám zájem o sjednání tarifu s garancí 100% bezvadné služby a poradenství.

Na tomto telefonním čísle mne kontaktujte pro konzultaci tarifu se specialistou.

Pozor, kde používáte smartphony - může dojít k Faux Pas!

5.4.2019

Smartphone na svatbě? Možná to není úplně nejlepší nápad...

Pozor, kde používáte smartphony - může dojít k Faux Pas!

Není žádným tajemstvím, že přílišné užívání smartphonů nás okrádá nejen o čas, ale také o sociální život. Jistě, jeden může namítnout, že chatování a být stále online sociální život podporuje, avšak problém spočívá v tom, že smartphony používáme i v přítomnosti přátel. Často narazíte na partu mladých lidí, kteří společně něco kutí na svých telefonech. Focení jídla a sdílení fotek na instagram se stalo běžnou součástí našeho života a mobil se s příchodem aplikací na všechno stal naší součástí.

 

Mít chytrý telefon je fajn a rozhodně usnadní v mnoha ohledech práci, ale je nutné vědět, kdy se civění na jeho displej nehodí.

 

Máme pro vás několik tipů, kdy telefon opravdu raději nechat v kapse.

 

Výtah

„Haló? Já tě neslyším, jsem ve výtahu!“

Kolikrát jste tohle už slyšeli? Možná jste něco podobného sami pronesli. Otravný povzdech, kdy konstatujete zcela očividnou věc - „není tady signál“ - dokáže naštvat opravdu každého. Když nastupujete do výtahu, raději na mobilu neřešte nic, co vyžaduje připojení k internetu. Také předem ukončete hovor.

 

Restaurace

Jak jsme zmínili výše, instagram a fotky jídel patří neodmyslitelně k sobě. Pokud ale do restaurace nevyrážíte vyloženě s partou recenzentů jídla, využijte toho vzácného momentu ve společnosti a namísto datlování do mobilu se věnujte přátelům. Ono se to sice může zdát jako samozřejmost, ale když někdy půjdete na oběd do bistra, rozhlédněte se kolem a spočítejte si sami, kolik mlsounů drží v ruce telefon.

 

Rande

Tinder vám dohodil rande? Fajn aplikace, nicméně když už na to rande dorazíte, nechte mobil v kapse a věnujte se svému protějšku. To samé by mělo platit i pro něj – pokud si místo vás všímá dalších ze zástupu potenciálních partnerů, raději se na to vykašlete.

 

Kino

Určitě jste si někdy všimli, že v kině spousta diváků okamžitě sdílí svoje názory a dojmy z právě promítaného filmu. Možná jste dokonce seděli přímo vedle takového člověka a záře displeje jeho telefonu vás oslňovala natolik, že jste měli chuť mu zakroutit krkem a mobil zahodit kamsi ke stříbrnému plátnu. Zapnutý telefon do kina nepatří. Prostě ne. Dojmy si nechte až na potitulkovou scénu. Třeba.

 

Pohřeb

To je snad jasné.

 

Svatba

Tady by se dalo polemizovat. Pokud vyloženě chcete fotit a dělat selfíčka, je vše v pořádku. Jestli se ale hodláte zašít ke stolu s rautem a s pusou plnou sushi hrát Angry Birds, nejspíš na svatebčany ani ostatní hosty neuděláte příliš velký dojem. Na nějaké další pozvání na párty můžete zapomenout.

 

Koncerty

Jeden z největších zlozvyků doby smartphonové – fotit a natáčet si kapelu na koncertě. Zaplatili jste si lístek, abyste mohli vidět svou oblíbenou kapelu naživo, tak schovejte mobil do kapsy a pořádně si ji užijte! Fotky z koncertů nechte na profesionálech - jistě si je pak dohledáte ná stránkách koncertu nebo na Facebooku.

Další články


Dokázali jsme to! Jsme největším distributorem mobilních tarifů v ČR.

Akční nabídky

Vložte Vaše číslo zde a naši specialisté na neveřejné nabídky
Vás budou kontaktovat.

+420

Děkujeme! Naši specialisté Vás budou kontaktovat nejpozději následující pracovní den.

Napsali o nás
Partneři
Zákaznická podpora

800 880 898

Zákaznická podpora

PO - PÁ
9:00 - 17:30
Není něco v pořádku? 100% zákaznická garance