Moudré rozhodování
Ušetřete za volání

Zjistěte, jakou můžete získat slevu na Váš mobilní tarif!

+420

Mám zájem o sjednání tarifu s garancí 100% bezvadné služby a poradenství.

Na tomto telefonním čísle mne kontaktujte pro konzultaci tarifu se specialistou.

Přehřívající se smartphony Pixel a další novinky

22.2.2018

Přehled toho nejzajímavějšího z tohoto týdne!

Přehřívající se smartphony Pixel a další novinky

Přestože jsou smartphony Pixel od spoelčnosti Google považovány za jedny z technologicky nejvyspělejších mobilů, kupícími se nedostatky začínají co se problémů týká pomalu dotahovat na giganta Apple, jenž je svými přešlapy vyloženě proslulý. Pixely totiž špatně reagují na dotyk, špatně zobrazují barvy a občas něteré pixely displeje nezobrazí vůbec nic, mikrofon špatně snímá... a to není všechno.

K tomu setotiž  nyní přidal ještě další nešvar - přehřívání. To by se sice dalo pochopit při hraní náročných her, které Pixely bez problému zvládnou, jenže háček tkví v tom, že se telefony přehřívají z ničeho nic - při běžném nošení v kapse i v klidu odložené na stole. To se navíc zřejmě projevuje i na výdrži baterie, která se po poslední aktualizaci vybije po pár hodinách.

Od Googlu, jenž vlastní rovněž operační systém Android a jeho telefony by logicky měly znamenat kvalitu a vzor pro všechny ostatní androiďácké telefony, je takový přešlap vyloženě fatální. Nezbývá než doufat, že si management udělá ve vývoji softwaru a hardwaru pořádek a vrátí Pixely na vrchol špičkových smartphonů.

 

Další novinky:

 

Soud zrušil pokutu pro Vodafone a T-Mobile

Po dlouhých 15 letech zrušil krajský soud v Brně hrozící milionové pokuty pro operátory Vodafone a T-Mobile za údajné spojení do kartelu. „Jednalo se tedy o vzájemnou výhradní spolupráci, jejímž prostřednictvím si obě společnosti poskytly pro přenos hovorů mezi svými sítěmi úplnou ochranu před konkurenčními poskytovateli," uvedl předseda ÚOHS Petr Rafaj. Soud toto zcela odmítl. Případem se bude dále zabívat jen Úřad pro ochranu hospodářské soutěže. Operátorům držíme palce, aby vše dobře dopadlo!

 

Měsíční vyúčtování za telefon i po smrti? 

Na Českém telekomunikačním úřadě se množí stížnosti za vyúčtování služeb pro zemřelé osoby, které již nemohly logicky žádné služby operátora využít. Pravdou je, že toto musí rodinní příslušníci nahlásit operátorovi zesnulého, jelikož operátor sám nemá možnost takovou informaci zjistit. Smlouvu pak operátor stornuje ke dni úmrtí.

 

 

 

Další články


Dokázali jsme to! Jsme největším distributorem mobilních tarifů v ČR.

Akční nabídky

Vložte Vaše číslo zde a naši specialisté na neveřejné nabídky
Vás budou kontaktovat.

+420

Děkujeme! Naši specialisté Vás budou kontaktovat nejpozději následující pracovní den.

Napsali o nás
Partneři
Zákaznická podpora

800 880 898

Zákaznická podpora

PO - PÁ
9:00 - 17:30
Není něco v pořádku? 100% zákaznická garance