Moudré rozhodování
Ušetřete za volání

Zjistěte, jakou můžete získat slevu na Váš mobilní tarif!

+420

Mám zájem o sjednání tarifu s garancí 100% bezvadné služby a poradenství.

Na tomto telefonním čísle mne kontaktujte pro konzultaci tarifu se specialistou.

SIM karet bude mnohem více

27.10.2014

Zatímco v současnosti jsou mobilní uživatelé zvyklí, že SIM karty slouží pouze pro jejich telefony, není daleko doba, kdy se pro SIM karty najde mnohem větší využití. Možná leckoho překvapí, že se tyto malé karty dají velmi dobře použít i pro zabezpečení nebo ovládání domácností.

SIM karet bude mnohem více

Vše je přitom velice jednoduché. Na začátku je zařízení se specializovanou funkcí, kterou doplňuje SIM karta. Na druhém konci pak mobilní telefon konkrétního uživatele. SIM pak prostřednictvím mobilních sítí operátora odesílá požadované informace, nebo přijímá pokyny přes vzdálený mobilní telefon.

Pokud to snad někomu připadá jako příliš velké sci-fi, bude bezesporu překvapen z tarifů Machine, které nedávno představil operátor O2. Základní tarif Machine nabízí SIM kartu, která přijímá SMS pokyny prostřednictvím kterých zapne například vytápění či alarm v domě. Machine 1 MB / 5MB nebo 10 MB slouží už ke složitější datové komunikaci. Na mobil mohou chodit informace o teplotě, fotografie sledovaného prostoru nebo GPS souřadnice. Všechny tarify stojí hluboko pod 100 Kč a výborně tak poslouží právě pro podobný typ komunikace. Vše může dojít tak daleko, že budeme mít v domácnosti nejenom chytré telefony, ale třeba také pračky a ledničky, které nás samy upozorní, co je potřeba nakoupit a zařídit.

Další články


Dokázali jsme to! Jsme největším distributorem mobilních tarifů v ČR.

Akční nabídky

Vložte Vaše číslo zde a naši specialisté na neveřejné nabídky
Vás budou kontaktovat.

+420

Děkujeme! Naši specialisté Vás budou kontaktovat nejpozději následující pracovní den.

Napsali o nás
Partneři
Zákaznická podpora

800 880 898

Zákaznická podpora

PO - PÁ
9:00 - 17:30
Není něco v pořádku? 100% zákaznická garance