Moudré rozhodování
Ušetřete za volání

Zjistěte, jakou můžete získat slevu na Váš mobilní tarif!

+420

Mám zájem o sjednání tarifu s garancí 100% bezvadné služby a poradenství.

Na tomto telefonním čísle mne kontaktujte pro konzultaci tarifu se specialistou.

Simphonie je telefon a vizitka v jednom

11.11.2014

Český startup Simphonie, který byl úspěšně podpořen crowdfundingem na webu Indiegogo, kombinuje jednoduchý telefon s vizitkou.

Simphonie je telefon a vizitka v jednom

Za projektem stojí podnikatel Jiří Žítek a designer Jan Čtvrtník, kteří společně vytvořili velmi flexibilní gadget, jenž umožní uživateli volat na jedno přednastavené číslo.

Spektrum použití je široké – vizitka sama je telefonem se dvěma tlačítky, který po stisknutí tlačítka „volat“ vytočí přednastavené číslo na účet volaného. Druhým tlačítkem „vypnout“ se hovor ukončí. Jako firemní vizitku tak lze Simphonie využít například jako kontakt na právníka v případě advokátních kanceláří, objednání odvozu u taxislužeb, nebo přes něj jakožto vizitku hotelu provést rezervaci.

Simphonie se dá také připevnit k obojku domácího mazlíčka, takže v případě jeho ztracení se nálezce snadno dovolá majiteli. Může sloužit rovněž jako jednoduchý telefon pro prarodiče nebo děti – na Simphonie se natisknou fotografie osoby, na kterou je číslo přednastaveno. A v neposlední řadě je možné Simphonie využít jako lokalizátor se SIM kartou operátora, který lokalizaci poskytuje.

Zařízení je vyrobeno z odolného recyklovatelného kartonu a má integrovanou dobíjecí baterii, která se nevybíjí, pokud nevoláte. Stisknutím tlačítka pro volání se totiž telefon zapne a po ukončení hovoru automaticky vypne, díky čemuž je odhadovaná výdrž baterie až dva roky. Dobíjí se pomocí USB portu, přes který se rovněž po připojení k počítači přednastaví zvolené telefonní číslo.

Design Simphonie může být v podstatě jakýkoliv, výrobce je schopen integrovat telefonní jednotku do rozměrů 90x50x4 mm, přičemž tvar a potisk je plně individuální. Váha telefonu je 15 gramů. Díky rozmezí GSM pásma 850, 900, 1800 a 1900 bude fungovat v Evropě i USA.

Kromě verze se dvěma tlačítky pro zahájení a ukončení hovoru existuje ještě pokročilejší 14 tlačítkový Simphonie, ze kterého lze klasicky vytáčet telefonní čísla, nebo na 9 tlačítek přednastavit 9 čísel.

Pro spojení hovoru užívá Simphonie klasickou SIM kartu, funguje však i bez ní pro vytáčení tísňové linky. V takovém případě může sloužit jako nouzový telefon pro přivolání pomoci.

Detailní informace o jednotlivých aspektech Simphonie naleznete na oficiálních webových stránkách www.simphonie.co.uk

Další články


Dokázali jsme to! Jsme největším distributorem mobilních tarifů v ČR.

Akční nabídky

Vložte Vaše číslo zde a naši specialisté na neveřejné nabídky
Vás budou kontaktovat.

+420

Děkujeme! Naši specialisté Vás budou kontaktovat nejpozději následující pracovní den.

Napsali o nás
Partneři
Zákaznická podpora

800 880 898

Zákaznická podpora

PO - PÁ
9:00 - 17:30
Není něco v pořádku? 100% zákaznická garance