Moudré rozhodování
Ušetřete za volání

Zjistěte, jakou můžete získat slevu na Váš mobilní tarif!

+420

Mám zájem o sjednání tarifu s garancí 100% bezvadné služby a poradenství.

Na tomto telefonním čísle mne kontaktujte pro konzultaci tarifu se specialistou.

T-Mobile Vánoční nabídka

27.11.2014

T-Mobile přichystal pro své zákazníky novou službu Fresh, levnější telefony a slevy v akci Našim pro radost.

T-Mobile Vánoční nabídka

Jako Vánoční akci přichystal T-Mobile pro své zákazníky novou službu Fresh, díky které od nich operátor odkoupí každý rok jejich stávající telefon a jeho výkupní cenu odečte od telefonu nového. Stačí měsíčně platit stanovený Fresh poplatek, který slouží zároveň jako pojištění telefonu.

„Klienti mohou vyměnit svůj starý telefon za novější model, a to každý rok za příjemnou cenu,“ popisuje službu Dana Tomášková, ředitelka marketingu T-Mobile.

Služba Fresh je dostupná pro všechny zákazníky s dvou a víceletou smlouvou, přičemž ji lze uplatnit i v případě pořízení telefonu na splátky. Cena služby začíná na 49 Kč měsíčně, podle vzrůstající ceny telefonu se poté zvyšuje. Orientační výkupní cenu svých telefonů lze nalézt přímo na stránkách www.t-mobile.cz, skutečná výkupní cena bude určena na pobočce přímo zaměstnanci, kteří zhodnotí celkový technický stav. Vrácené peníze lze využít na pokrytí zbývajících splátek (pokud byl telefon u T-Mobile pořizován na splátky), nebo na protiúčet ke koupi samotného telefonu.

T-Mobile rovněž připravil jako Vánoční akci slevu 1000 Kč na vybrané telefony a tablety. Kromě toho si svůj dárek užijí i majitelé předplacených karet díky programu Našim pro radost, který přináší zajímavé slevy. Aktuální seznam zlevněných zařízení a slev v programu Našim pro radost lze najít na webových stránkách operátora www.t-mobile.cz.

Další články


Dokázali jsme to! Jsme největším distributorem mobilních tarifů v ČR.

Akční nabídky

Vložte Vaše číslo zde a naši specialisté na neveřejné nabídky
Vás budou kontaktovat.

+420

Děkujeme! Naši specialisté Vás budou kontaktovat nejpozději následující pracovní den.

Napsali o nás
Partneři
Zákaznická podpora

800 880 898

Zákaznická podpora

PO - PÁ
9:00 - 17:30
Není něco v pořádku? 100% zákaznická garance