Moudré rozhodování
Ušetřete za volání

Zjistěte, jakou můžete získat slevu na Váš mobilní tarif!

+420

Mám zájem o sjednání tarifu s garancí 100% bezvadné služby a poradenství.

Na tomto telefonním čísle mne kontaktujte pro konzultaci tarifu se specialistou.

Nejočekávanější telefony 2015

22.1.2015

Trojice nejnovějších telefonů, které do obchodů dorazí v roce 2015.

Nejočekávanější telefony 2015

Jako každý rok i letos se odborníci, kritici, milovníci ale i běžní uživatelé mobilních telefonů těší na aktuální přírůstky do už tak velkého spektra smartphonů. Vývojáři klasicky představí nejnovější technologie a pokusí se odlišit od konkurence. Podívejte se, které novinky jsou pro rok 2015 ty nejočekávanější.

 

LG G Flex 2

LG oznámilo G Flex 2 na veletrhu CES 2015 v Las Vegas, čímž rozšířila svoji nabídku o další zahnutý telefon.  Dle tvrzení jihokorejského výrobce elektroniky bude G Flex 2 menší, displej tak získá nově úhlopříčku 5,5“ a výkonný procesor Snapdragon 810 s 2GB RAM pamětí. Operační systém Android 5.0 Lillipop se od G Flex 2 očekával automaticky a baterie s kapacitou 3000mAh zaručuje minimálně 2 dny intenzivnějšího používání. Foťák s rozlišením 13MP a laserovým ostřením bude podle LG produkovat lepší fotky než model G3. Design je díky zakřivení nepřehlédnutelný a položený na stole určitě přitáhne pozornost.

 

Google Project Ara

Telefon, který vyvolal obrovskou vlnu reakcí – tak by se dal charakterizovat Project Ara od společnosti Google. Ara totiž není pevně daný model, ale základní deska, do které si majitel vloží takové komponenty, které nejlépe vyhovují jeho nárokům. Původně se jednalo o koncept nového telefonu Motorola, ale po její akvizici společností Lenovo se do vývoje Ary pustil právě Google. Vize je jednoduchá – co nejvíce se zavděčit zákazníkovi. Pokud například nestojíte o co největší paměť, ale líbil by se Vám fotoaparát s velmi vysokým rozlišením, jednoduše si tak telefon poskládáte. Nepotřebujete NFC ale raději byste superrychlé Wi-Fi? Poskládejte si Aru podle sebe. Ara je velmi očekávaný a revoluční počin, je však otázkou, zdali takto zvolený koncept bude fungovat. Jako první si jej vyzkouší zákazníci v Portoriku, což je Googlem zvolený testovací trh.

 

Sony Xperia Z4

Není to tak dávno od uvedení vlajkové lodi Sony, modelu Xperia Z3, a již v roce 2015 půjde do prodeje model Xperia Z4, která ji má nahradit. Očekávané oficiální představení na Světovém mobilním kongresu (MWC) v březnu je tak v podstatě samozřejmostí. Změny oproti předchůdkyni Z3 se budou týkat mimo jiné reproduktorů, které nově změní umístění a budou se nacházet na přední straně telefonu. Displej bude mít pravděpodobně Quad HD rozlišení, což je zárukou perfektního obrazu a podání barev. Výkon procesoru zatím není znám, bude se však pravděpodobně jednat o Snapdragon 805 nebo 810. Fotoaparát s rozlišením 20.7MP a optickou stabilizací není velkým krokem dopředu, měl by však mít nové funkce, které kvalitu fotek a videí ještě více zlepší. Přední kamera naopak nějaký ten megapixel navíc získá a vše poběží na Androidu 5.0.

Další články


Dokázali jsme to! Jsme největším distributorem mobilních tarifů v ČR.

Akční nabídky

Vložte Vaše číslo zde a naši specialisté na neveřejné nabídky
Vás budou kontaktovat.

+420

Děkujeme! Naši specialisté Vás budou kontaktovat nejpozději následující pracovní den.

Napsali o nás
Partneři
Zákaznická podpora

800 880 898

Zákaznická podpora

PO - PÁ
9:00 - 17:30
Není něco v pořádku? 100% zákaznická garance