Moudré rozhodování
Ušetřete za volání

Zjistěte, jakou můžete získat slevu na Váš mobilní tarif!

+420

Mám zájem o sjednání tarifu s garancí 100% bezvadné služby a poradenství.

Na tomto telefonním čísle mne kontaktujte pro konzultaci tarifu se specialistou.

Vybíráme internet!

20.9.2017

Pro každého se hodí trochu jiný internet. Jak jste na tom vy?

Vybíráme internet!

Gamers

Pokud sedíte přilepení k obrazovce, na které bez ustání střílíte teroristy, závodíte v nadupaných kárách nebo mordujete draky, je vám určitě jasné, že bez kvalitního internetu to nepůjde. On-line hry a MMO tituly vyžadují opravdu nonstop připojení, takže určitě zapomeňte na internet s datovým limitem. Ať už hrajete na PC nebo notebooku, pevný internet to jistí. S Wi-Fi modemem pokryjete celý byt, takže se nemusíte bát, že byste byli mimo dosah. Těch pár levelů dáte jako nic.

 

Cestovatelé

Příroda je pro vás nenahraditelná a z městského ruchu vás už bolí uši? Fajn, vyrazte do hor nebo do lesa, na road trip, nebo vyjeďte na kole! Abyste se neztratili, rozhodně nezapomeňte na internet do mobilu s pořádnou dávkou dat. GPS dokáže malý FUP limit zlikvidovat během několika kilometrů a sdílení vašich fotek s nádhernými scenériemi z výletu by bylo škoda promarnit, tak se raději pojistěte minimálně 3 GB dat. Jednou špatně zabočíte a… znáte to.

 

Hipsteři

Všechny na Instagramu zajímají vaše fotky bot a každodenní kávy, vaši facebookoví přátelé se nemohou dočkat dalšího filozofického statusu a Deezer má co dělat, aby si zapamatoval všechny ty báječné indie kapely, o kterých nikdo nikdy neslyšel. Takové radovánky na úrovni ale potřebují hodně dat do vašeho nejnovějšího iPhonu, takže internet v mobilu je nezbytností. A když už vyvalíte svůj Mac v kavárně a oslníte ostatní zářícím jablkem, ukažte, jak jste samostatní a připojte se na vlastní mobilní internet přes USB modem.

 

Maminky

Prcek usnul a vy máte chvíli čas pro sebe. Hurá! Rychle zapojíte sluchátka, před sebe postavíte chůvičku a už to jede – zvířátka na YouTube, vaše oblíbené písničky, chat s ostatními maminkami, hledání receptů pro manžu (aby si čvachtal), hledání nových pletacích jehlic, prostě idylka. Pevný internet a vy jste nerozluční přátelé. Manža se vrátil ze šichty? „Miláčku, postarej se o malýho,“ řeknete a jdete na záchod s mobilem v ruce. „Však on to hodinku zvládne,“ usmějete se a připojíte se k internetu na mobilu.

 

Nepatříte ani do jedné skupiny? Nevadí, i pro vás se něco najde. Tarifomat nabízí nejvýhodnější nabídky internetu do mobilu, pevného i mobilního. Použijte naši kalkulačku a zjistěte, jaký internet se vám bude nejvíc hodit!


 

Další články


Dokázali jsme to! Jsme největším distributorem mobilních tarifů v ČR.

Akční nabídky

Vložte Vaše číslo zde a naši specialisté na neveřejné nabídky
Vás budou kontaktovat.

+420

Děkujeme! Naši specialisté Vás budou kontaktovat nejpozději následující pracovní den.

Napsali o nás
Partneři
Zákaznická podpora

800 880 898

Zákaznická podpora

PO - PÁ
9:00 - 17:30
Není něco v pořádku? 100% zákaznická garance