Moudré rozhodování
Ušetřete za volání

Zjistěte, jakou můžete získat slevu na Váš mobilní tarif!

+420

Mám zájem o sjednání tarifu s garancí 100% bezvadné služby a poradenství.

Na tomto telefonním čísle mne kontaktujte pro konzultaci tarifu se specialistou.

Windows Phone značně ztrácí před konkurencí

16.10.2015

Každý, kdo někdy alespoň chvilku používal mobil s Windows, potvrdí, že tento systém nabízí velmi dobrý komfort a pohodlné ovládání. Proč se tedy neprodává tak dobře?

Windows Phone značně ztrácí před konkurencí

 

Android je příliš složitý, mobilní telefony od Applu jsou zase moc drahé. Takto většinou znějí argumenty těch, kdo používají mobily Nokia či Microsoft Lumia s operačním systémem Windows Mobile. A mají pravdu. Levné a funkčně vydařené telefony i velmi praktický a krásný operační systém s „dlaždicemi“ mají všechny předpoklady pro úspěch. Leč se tak nestalo. A kdo za to může? Ten, komu mělo na jejich úspěchu záležet nejvíc. Microsoft.

Microsoft zatím nedokázal dobře motivovat vývojáře, aby pro Windows Mobile připravili spoustu dobrých nástrojů, nedokázal zatím svůj online obchod vyčistit od reklamních nefunkčních aplikací, nezvládl domluvit s dalšími výrobci, abychom si mohli koupit i mobily jiných značek a sice dlouho mluví o nové verzi operačního systému Windows 10 pro mobilní telefony, ale ničeho jsme se zatím nedočkali - kromě právě představených novinek, které mají Windows Phone 10 uvést na trh. Microsoft rovněž připravil verzi svého kancelářského balíku Office pro Adroid a iOS zcela zdarma. Pro Windows Mobile, svůj vlastní operační systém, už ale nikoli.

I když ještě nic není ztraceno, mobilní telefony s Windows to budou zatím mít stále velmi těžké. Přitom jak Google, tak Apple by nějakou konkurenci potřebovali jako sůl. Vydělali bychom totiž na tom hlavně my - uživatelé. 

Další články


Dokázali jsme to! Jsme největším distributorem mobilních tarifů v ČR.

Akční nabídky

Vložte Vaše číslo zde a naši specialisté na neveřejné nabídky
Vás budou kontaktovat.

+420

Děkujeme! Naši specialisté Vás budou kontaktovat nejpozději následující pracovní den.

Napsali o nás
Partneři
Zákaznická podpora

800 880 898

Zákaznická podpora

PO - PÁ
9:00 - 17:30
Není něco v pořádku? 100% zákaznická garance