Moudré rozhodování
Ušetřete za volání

Zjistěte, jakou můžete získat slevu na Váš mobilní tarif!

+420

Mám zájem o sjednání tarifu s garancí 100% bezvadné služby a poradenství.

Na tomto telefonním čísle mne kontaktujte pro konzultaci tarifu se specialistou.

Zlepšeme Česko - skvělý projekt s důmyslnou mobilní aplikací

21.9.2018

Nový projekt Zlepšeme Česko se teprve rozkoukal a již vzbuzuje v médiích velmi pozitivní ohlasy. 

Zlepšeme Česko - skvělý projekt s důmyslnou mobilní aplikací

Skupina moderně smýšlejících filantropů na webu www.zlepsemecesko.cz nabádá každého občana k určité společenské zodpovědnosti a nabízejí možnosti - jak název projektu napovídá – ke zlepšení Česka. Každému z nás pomáhá řešit komunální problémy, ale také se bavit a tvořit komunitu. To vše navíc za použití běžně dostupných technologií, jako je internet či mobilní aplikace.

Sami autoři projektu se zaměřují především na informovanost občanů. „Tyto informace mohou být mnohdy klíčové a mohou pomoci k záchraně lidských a zvířecích životů, odstranění černých skládek z přírody nebo upozornit na nefunkční osvětlení a poničený veřejný majetek,“ jak uvádí webové stránky Zlepšeme Česko.

My se zaměříme na mobilní aplikaci. Díky ní totiž můžete ostatní informovat nebo být sami informování v reálném čase. Stačí k tomu jen zmíněná aplikace, která je dostupná pro iOS a Android.

A co tahle aplikace vlastně umí?

 

Psi a kočky na útěku

Pokud se vám náhodou ztratil pes nebo si vaše kočka vyšla a na několikadenní výlet po okolí, stačí zadat tuto informaci do aplikace. Registrovaní uživatelé v okolí dostanou tuto informaci jako upozornění a mohou vám ztraceného miláčka pomoci najít.

 

Stop černým skládkám

Díky aplikaci můžete během několika vteřin nahlásit černou skládku či vandalismus. Podnět je obratem odeslán místní správě k vyřešení!

 

Tísňová linka s udáním polohy

Pokud se něco stane, máte díky aplikaci možnost okamžitě sdělit polohu při vytočení jakékoliv tísňové linky. To se hodí i v případech, kdy si nejste přesně jisti, kde se vlastně nacházíte.

 

Tipy na akce v okolí

Aplikace také zobrazuje tipy kam vyrazit za zábavou nebo na výlet ve vašem okolí i v celém Česku. Lék proti nudě tak najdete během okamžiku.

 

A je toho mnohem více. Mít aplikaci v mobilu nic nestojí a může se vždycky hodit. Rozhodně se jedná o chvályhodný projekt, jenž je v takovéto míře již srovnatelný s obdobnými zahraničními sociálními aplikacemi.

Autorům držíme palce a plně jejich činnost podporujeme.

Další články


Dokázali jsme to! Jsme největším distributorem mobilních tarifů v ČR.

Akční nabídky

Vložte Vaše číslo zde a naši specialisté na neveřejné nabídky
Vás budou kontaktovat.

+420

Děkujeme! Naši specialisté Vás budou kontaktovat nejpozději následující pracovní den.

Napsali o nás
Partneři
Zákaznická podpora

800 880 898

Zákaznická podpora

PO - PÁ
9:00 - 17:30
Není něco v pořádku? 100% zákaznická garance